Ostoehdot

Hockey Lahti verkkokaupan ostoehdot

Sisältö

Tässä kerrotaan hockeylahti.fi verkkokaupan toimitusehdoista. Toimitusehdoissa on tietoa verkkokaupan tilaamisesta, toimitusehdoista, toimitustavoista sekä maksamisesta.

Yleistä

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24% ja hinnat ilmoitetaan euroissa (€). Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin sekä toimitusehtojen muutoksiin. Tässä infossa olevat hinnat ja toimitustavat ovat voimassa vain Suomeen toimitetuille tilauksille. Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen. Saatuamme tilauksen, vahvistamme toimitusajan ja toimitushinnan asiakkaalle mahdollisimman nopeasti.

Meillä on laaja valikoima jääkiekkovarusteita, mutta aina välillä voi olla jokin malli, koko tai väri loppu. Älä epäröi ottaa yhteyttä tällaisessa tapauksessa, niin yritämme hankkia sinulle kysymäsi tuotteen.

Hockeylahti.fi varaa itselleen oikeudet olla toimittamatta tuotetta, mikäli tuotteen hinta on ollut teknisen häiriön, inhimillisen erehdyksen tai painovirheen vuoksi virheellinen tai varastosaldo on ollut asiakkaan tehdessä tilausta jostain syystä virheellinen ja tuote on esim. loppuunmyyty. Näissä tilanteissa järjestelmä lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen, vaikka tuotetta ei olisikaan saatavilla. Tällaisissa tapauksissa otamme asiakkaaseen yhteyttä mahdollisimman nopeasti antaen asiakkaalle mahdollisuuden peruuttaa tilaus tai tarjoamme virheellisen varastosaldon vuoksi korvaavaa tuotetta, mikäli sellainen on saatavilla.

Tilaaminen ja maksaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan sivuilta ja ne maksetaan ostoskorin kautta. Mikäli kysymyksessä on joukkue tai seuratilaus, ota yhteyttä myymälään.

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksunpalvelutarjoajana toimii Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskutositteella ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:lla on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ensisijaisesti ottamaan yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Checkout Finland Oy, y-tunnus 2196606-6

Hämeenkatu 6 B

33100 Tampere

Puhelin 0800 552 010

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten normaali verkkomaksaminenkin.

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti, seuraavana arkipäivänä tilauksen saapumisesta. Mikäli olet tilannut tilauslomakkeella tuotteita joita meillä juuri nyt ei ole, vahvistamme toimitusajan sinulle kahden vuorokauden kuluessa. Mikäli sinulla on kiirellinen tilaus ota yhteyttä puh 0403584216 tai s-posti hockeylahti@rtv.fi.

Toimitushinnat

Toimituskulut kaikissa tilauksissa on 7,00. Mikäli sinulla on jokin erityisen pieni tilaus, esim kypärän ruuvi ota meihin yhteyttä puh. 0403584216 tai s-posti hockeylahti@rtv.fi.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteita Suomeen sekä Postin ja Matkahuollon kautta. Posti ja matkahuolto lupaavat toimittaa lähetykset suurimpaan osaan Suomea lähetyspäivää seuraavan vuorokauden aikana. Verkkokaupasta ostaminen mahdollistaa myös tavaran noudon liikkeestämme aukioloaikana (ark 10-19 ja la 9-15)

Palautukset

Sinulla on tilaamillasi tuotteilla Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottopäivästä lukien. Palautettujen tuotteiden pitää olla käyttämättömiä. Asiakkaalle erikseen tehdyillä Customoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa, palauttaa tai hänellä on reklamoitavaa tuotteesta, hänen pitää olla ensin yhteydessä liikkeeseen puh. 0403584216 tai s-posti hockeylahti@rtv.fi. Näin toimien vaihto ja palautus on asiakkaalle ilmainen.