DISCMANIA SWIRLY S-LINE P2 SKY GOD 2

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Tässä kiekossa yhdistyvät Discmanian suosituin kiekkomalli sekä erittäin kestävä ja pitävä muovilaatu. S-line P2 on yksi maailman suosituimmista heittoputtereista. Swirly S-line muovi on näyttävän näköistä, miellyttävän tuntuista ja se tarjoaa pykälän enemmän liitoa kuin edelliset versiot Sky Godeista C-line muoveissa.

P2 eri muodoissaan on jo pitkään ollut Discmanian saksalaisen tähtipelaajan, Simon Lizotten, pelin kulmakiviä. Tämä kestävä ja vakaa putteri on omiaan lähestymisiin ja jopa 100-metrisiin putteridraiveihin tuuliolosuhteista riippumatta. Antiikin jumalkuvastosta ammentava ”Sky God” jatkaa Discmanian nimmarijulkaisuiden näyttävää visuaalista linjaa. Taivasjumalan suvereniteetti laskee tuloksia säällä kuin säällä.

Discmanian P2 on Euroopan suosituin putteri pro-pelaajien keskuudessa. Ehdoton valinta myös tuulisina päivinä sekä lyhyisiin draiveihin. Swirly S-line omaa vaihtelevan määrän erivärisiä muoviseoksia kussakin kiekossa. P2 on tässä muovissa varmatoiminen valinta niin lähestymisiin kuin putteridraiveihin – ja miksei myös putteihin!

Lisätiedot

VÄRI

vaalea monivärinen

PAINO

166G, 170G, 171G, 172G, 173G, 174G, 175G, 176G, 177G, 178G, 179G, 180G