DISCMANIA SWIRLY S-LINE DD3 CLOUD BREAKER 2 EAGLE MCMAHON SIGNATURE SERIES

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Uusi painos huippusuositusta pilvien halkojasta! Cloud Breaker 2 on muoviltaan ensimmäistä versiota Swirlympää eli monivärisempää.

Eagle McMahonin mukaan DD3 on mullistanut miehen näkemyksen siitä, mitä pituusdraivereilla voi tehdä. Eagle pystyy DD3:llä heittämään monenlaisia maksimipituuslinjoja ilman että kontrolli kärsii.

DD3 on nopea ja melko ylivakaa pituusdraiveri, jonka valtava liito tulee parhaiten esille kovissa nopeuksissa. Tämä kiekko pystyy käsittelemään hyvinkin kovia lähtönopeuksia ilman, että se kääntää merkittävästi yli. Erinomaisen liitonsa ja kevyen ylikääntävyytensä ansiosta tästä kiekosta saa valtavasti pituuspotentiaalia irti helposti toistettavalla lentoradalla. Lähtökulmaa säätämällä tästä kiekosta saa monipuolisen työkalun erilaisiin maksimipituusheittoihin.

Liitonsa ja vakautensa ansiosta DD3 tarjoaa myös lisämetrejä kämmenheittoihin monille pelaajille. Kuluttettuihin PD2:siin luottavat pelaajat saavat tästä kiekosta luotettavan kiekon heti uutena. Vakautta tästä kiekosta kuitenkin löytyy melko mukavasti, eli jos käsi ei ole ihan maailmanhuippujen luokkaa ja kaipaat kiekkoa joka kääntää hieman yli jo heti uutena, kannattaa valita kiekkosi painoskaalan alapäästä.

Mikäli DD3:sta haluaa saada kaiken hyödyn irti, saisi heittopituutta olla vähintään 100 metriä. Jos heittosi ei kanna näin pitkälle, DD3 voi toimia erinomaisena vastatuulidraiverina ja kämmenheitoissa.

Lisätiedot

VÄRI

Keltainen Swirly, kirkkaanvihreä, Lila Swirly, Oranssi Swirly, Turkoosi Swirly, Vaalea Lila Swirly, Vaalea Swirly

PAINO

165G, 166G, 167G, 168G, 169G, 170G, 171G, 172G, 173-175, 173G, 174G, 175G, 176G, 177G, 178G, 179G, 180G