DISCMANIA C-LINE DD3

22,90 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

DD3 on optimoitu tarjoamaan täydellisen tasapainon liitoa ja vakautta etenkin kovakätisille pelaajille!

DD3 on nopea ja melko ylivakaa pituusdraiveri, jonka valtava liito tulee parhaiten esille kovissa nopeuksissa. Tämä kiekko pystyy käsittelemään hyvinkin kovia lähtönopeuksia ilman, että se kääntää merkittävästi yli. Erinomaisen liitonsa ja kevyen ylikääntävyytensä ansiosta tästä kiekosta saa valtavasti pituuspotentiaalia irti helposti toistettavalla lentoradalla. Lähtökulmaa säätämällä tästä kiekosta saa monipuolisen työkalun erilaisiin maksimipituusheittoihin.

Liitonsa ja vakautensa ansiosta DD3 tarjoaa myös lisämetrejä kämmenheittoihin monille pelaajille. Kulutettuihin PD2:siin luottavat pelaajat saavat tästä kiekosta luotettavan työkalun heti uutena. Vakautta tästä kiekosta kuitenkin löytyy melko mukavasti, eli jos käsi ei ole ihan maailmanhuippujen luokkaa ja kaipaat kiekkoa joka kääntää hieman yli jo heti uutena, kannattaa napata oma kiekko painoskaalan alapäästä.

DD3 tarjoaa etenkin Pro-tason pelaajille uuden ulottuvuuden pituusdraiverien suhteen. Tämä kiekko lentää vähintään yhtä pitkälle kuin muutkin nopeusluokkien 12 ja 13 kiekot, mutta nimenomaan liidon ja vakauden suhde on tämän kiekon kohdalla ns. sweet spotissa. Voit heittää DD3:stä vastatuuleen pelkäämättä että se kääntää rolleriksi ja toisaalta heittopituutesi ei tarvitse olla 150+ metriä jotta saat tästä kiekosta kunnolla liitoa irti.

Team Discmanian coloradolaisen supertähden, Eagle McMahonin mukaan DD3 on mullistanut miehen näkemyksen siitä, mitä pituusdraivereilla voi tehdä. Eagle pystyy DD3:llä muovaamaan monenlaisia maksimipituuslinjoja ilman, että kontrolli kärsii.

Mikäli DD3:sta haluaa saada ns. täydet tehot irti, saisi heittopituutta olla vähintään 100 metriä. Kuitenkin myös kevyempikätisille DD3 voi toimia erinomaisena vastatuulidraiverina sekä kämmenheitoissa.

Lisätiedot

VÄRI

lila, punainen, sininen, vaaleanvihreä

PAINO

171G, 172G, 173G, 174G, 175G