DISCMANIA RAZOR CLAW-EAGLE MCMAHON SIGNATURE VAPOR TACTIC

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Tactic vie lähipelisi uudelle tasolle. Näyttävä ja kestävä Vapor-muovi.

Razor Claw on Eagle McMahonin ensimmäinen Discmanian Evolution-linjan Signature Series kiekko. Tämä ensijulkaisunsa huippusuosituissa Discmanian Mystery Boxeissa nähnyt kiekko on nyt saatavilla kaikille, jotka kaipaavat varmuutta lähipeliinsä. Näyttävät Vapor-väritys ja erinomainen pito tekevät tästä kiekosta luottotyökalu. Erinomainen valinta tuuliselle säälle!

Tacticilla voit sekä putata että heittää vastatuuleen ilman huolta että se kääntää yli. Sen keskikorkea profiili ja erittäin matala lentopinta varmistavat, että kiekko sopii käteen kuin käteen ja että se toimii tehokkaasti niin rystyltä kuin kämmeneltä. Tactic on syvyydeltään samaa luokkaa kuin P2, mutta se tuntuu kädessä matalemmalta. Sen rimmi on tukeva, jonka ansiosta se istuu käteen hyvin oli otteesi sitten millainen tahansa.

Vapor-muoville on ominaista näyttävä monivärinen ulkonäkö ja kestävä mutta pitävä tuntuma. Se on ehdottomasti yksi markkinoiden parhaimman tuntuisista premium-muoveista. Jokainen Vapor-kiekko on väritykseltään enemmän tai vähemmän uniikki.

Lisätiedot

VÄRI

lila vaalea, oranssi, sininen, VAALEA ORANSSI

PAINO

167G, 168G, 170G, 171G, 172G, 173G, 174G, 175G, 176G, 177G, 178G, 179G, 180G