DISCMANIA C-LINE DDX

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Maksimipituus haussa? DDx on yksi markkinoiden pitkälentoisimmista kiekoista!

Discmanian DDx oli erittäin odotettu julkaisu joka revittiin käsistä heti ilmestyttyään. Eikä ihme, sillä tämä äärimmäisen pitkälle lentävä pituusdraiveri oli jotakin mitä moni Discmania-fanaatikko oli jo pitkään odottanut. DDx sopii monelle keskivertopelaajalle maksimipituusdraveriksi johon voi luottaa.

Kovakätisimmät pelaajat pystyvät muovaamaan tällä kiekolla lähes kaikkia mahdollisia linjoja hyzereistä pitkiin anhyzereihin. Yli 100 metriä heittävät pystyvät DDx:llä saavuttamaan pitkiä hyzerflip-linjoja, jolloin kiekosta saadaan paras pituuspotentiaali irti. Huomionarvoisinta DDx:ssä on kuitenkin sen erinomainen kannatteleva liuku sekä eteenpäinpuskeva rauhallinen feidi, joiden ansiosta tätä kiekkoa on todella helppo heittää kauas. Sen saa kääntämään loivasti yli melko helposti, ja varma loppufeidi palauttaa draivin keskelle väylää. Koko pitkän S-kurvin aikaansaavat heitot lentävät erittäin kauas.

C-linen DDx:t ovat tyypillisesti vakaimmasta päästä DDx:iä, vaikkakin tämän kiekkomallin sisäiset vakauden vaihtelut eri muovien kesken eivät ole kovinkaan suuria. C-linen DDx tarjoaa pitkän lentoradan kestävässä ja värikkäässä muovissa.

DDx antaa sinulle mahdollisuuden liidellä pitkälle. Nappaa DDx ja linkoa draivisi uusille mitoille!

Lisätiedot

VÄRI

oranssi, VAALEA LILA, VAALEA VIHREÄ

PAINO

167G, 168G, 170G, 171G, 172G, 173G, 174G, 175G, 176G, 177G, 178G, 179G, 180G