DEXSHELL WATERPROOF ULTRA THIN CREW SUKAT

34,90 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Ultra Thin crew- sukat on tehty kolmesta eri kerroksesta. Uloin, suojaava kerros on neulottu ympäristöystävällisestä Modal-selluloosakuidusta, joka on kestävää ja nopeasti kuivuvaa. Ihoa vasten oleva sisempi kerros on neulottu Bambu-kuidusta. Se siirtää hyvin kosteutta ja on mukavan tuntuinen ihoa vasten. Uloimman ja sisemmän kerroksen välissä on korkealaatuinen Porelle-kalvo, joka takaa, että DexShell sukat ovat vedenpitävät ja erittäin hengittävät.

Sukan ominaisuudet:
– 100% tutkittu vedenpitävyys
Kaikki sukat on tutkittu ennen pakkaamista ja kuormaamista. Tuotteet jotka eivät läpäise testiä hylätään välittömästi.Veden pitävyys mitataan kuinka korkean vesipatsaan millimetreillä mitattuna kangas kestää, ennen kuin vesi tihkuu kankaan ja kalvon läpi. DexShellin vedenpitävyys pilari on 7000mm.

– Hengittävyys
Hengittävyyttä mitataan g/m2/24h, eli kuinta monta grammaa vettä (vesihöyryä) kangas läpäisee vuorokaudessa. Porelle kalvon hengittävyys DexShell sukissa on noin 10,000g/m2/24h

– Erinomainen joustavuus
Vaikka vedenpitävien DexShell sukkien ja kerrosten välissä on kalvo, ne eivät menetä istuvuuttaan kuten tavalliset neulossukat.

Materiaalit:
– Uloin kerros : 76 % Modal, 21 % Polyamidi, 3 % elastaani
– Välikerros: Porelle® membrane (100% PU)
– Sisäkerros: 60 % Bambu-kuitu, 40 % polyamidi

Lisätiedot

KOKO

36-38, 39-42, 43-46