BULLPADEL VERTEX 03 2022 PADEL MAILA

299,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8445402124930 Osastot: ,

Kuvaus

Bullpadelin VERTEX 03 2022 on kalenterivuonna 2022 maailmantähtien Juan Tellon sekä Federico Chingotton nimikkomaila. Jälleen kerran Vertex 03:n timantinmuotoisuus yhdistettynä korkeaan painopisteeseen sekä loistavaan miksiin pehmeää ydintä ja kovaa pintaa takaavat jokaiseen lyöntiin maksimaalista voimaa ilman, että kontrollista täytyy tinkiä.

Uusi Vertex 03 2022 on rakennettu innovatiivisesta, aerodynaamisesta Air React Channel-teknologiasta, jossa yhdistyvät voima, nopeus sekä herkkyys.

Vertex 03:n Xtend Carbon 12K-hiilikuitumateriaali mailan pinnassa tuottaa maksimaalista voimaa jokaisessa lyönnissä. Lisäksi pintaa on viimeistelty Topspin-karhennuksella, joka tehostaa kierteitä sekä antaa lyönteihin kontrollia. Mailan ydin on rakennettu kaksikerroksisesta MultiEva-kumiseoksesta, jonka ulkopuoli on kovempaa ja sisäpuoli pehmeämpää materiaalia. Yhdessä kovan pinnan kanssa MultiEva-ydin tuottaa samanaikaisesti maksimaalista voimaa sekä intensiivistä kontrollia lyönteihin.

Mailan ulkokuori on valmistettu hiilikuituseoksesta, johon on myös asennettu alumiinimainen MetalShield parantamaan mailan kehän kestävyyttä. Lisäksi mailassa on valmiina innovatiivinen Hesacore-grip, joka antaa pelikädelle ergonomisen sekä mukavan otteen mailan kahvasta. Mukana on myös tärinää sekä kovia osumia vaimentava Vibradrive, joka vähentää pelikäteen kohdistuvaa kuormitusta.

Vertex 03:n mukana tulee Bullpadelin logolla painettu thermopehmusteinen mailasuojus, joka suojaa mailaa lämpötilaeroilta ja kuljetuksissa syntyviltä iskuilta.

  • Mailan muoto: Timantti
  • Paino: 365-375g
  • Painopiste: Korkea
  • Paksuus: 38mm
  • Voima 100 / Kontrolli 90