BAUER SUPREME S37 LUISTIN

191,20 239,20 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Supreme –tuoteperheen luistin suunniteltu kilpailutason pelaajalle tai harrastelijalle, joka haluaa jämäkämmän sekä istuvamman luistimen. Aiempaa tukevampi ja joustavampi Flex/Fiber –komposiittirakenne sekä laadukkaasti muotoiltu kenkäosan Hydrophobic –sisävuori tekevät luistimesta heti jalkaan laitettaessa pehmeän ja arvokkaan tuntuisen.
Pro –tyylinen laadukas iltti jalkapöytää suojaavalla vahvikkeella luo mukavan tuntuman sekä parantaa joustavuutta helpottaakseen luistelua.
Luistimessa on ammattilaisten käytössäkin suosituin LS EDGE –teräkotelo, joka mahdollistaa nopean ja vaivattoman terän vaihdon. Valmiina alla on luotettava ja kestävä S-Stainless –terämetalli.
Mallissa on panostettu ulkonäköön laadukkaalla grafiikalla, joka tekee luistimesta todella näyttävän.
Ainutlaatuisen kuluttajakohtaisen tuotekehityksen sekä uniikin FIT –järjestelmän ansiosta pelaajan on mahdollista valita luistin suorituskyvyn perusteella aiempaa laajemmista istuvuusvaihtoehdoista tarkemmin segmentoidusti. Tämän ansiosta luistimien ominaisuuksien yhdistäminen luistelutekniikkaan ja sen tunnistamiseen helpottuu.

Lisätiedot

MALLI

INT, SR

LESTI

D, EE

KOKO

10, 4, 4,5, 5, 5,5, 6, 6,5, 7, 7,5, 8, 8,5, 9, 9,5